About Snippet

Hemsidor med kärlek


Är du osäker över din första webbsida? Har du innehåll, men ingen aning om webbsidans utseende? Är dessa dina första sidor? Oroa dig inte, vi får till sådana sidor som matchar dina behov. Vid önskan sköter vi även dina webbsidors underhåll samt kommer med nyckelfärdiga lösningar.

I mobilen smidigt synliga och enkelt sökbara webbsidor till ett pris från 470€, utan några som helst dolda kostnader. Vi tittar alltid över design samt genomförande av helheten per projekt, så vänligen kontakta oss (kontaktuppgifter finns längst ned på sidan). I början av planeringen bestämmer vi totala priset, och därefter tillkommer inga mer kostnader. Vi gör gärna webbsidor samt nätbutiker också för ”veteraner” i området, och de genomförs alltid enligt kundens behov och önskemål.

Inom e-handelsplatser är vi specialiserade på Vilkas e-handelstjänst. Du kan beställa själv ett provutlägg av Vilkas e-handel (första månaden gratis). Ifall du behöver hjälp med konfigurering, uppehåll eller planering av webbutiken, vänligen kontakta oss!

Tjänster


Vi gör webbsidor och -lösningar som liknar våra kunder. Vi behärskar sådana saker som:

Design

Planering


Planera utseendet av webbsidan. Vi planerar alltid sidorna tillsammans med kunden för att säkerställa ett perfekt slutresultat som är anpassat för kundens behov.

Implementation

Utförande


Vi skapar sidorna med ett modernt program som fungerar i en stängd miljö. Detta garanterar programmets och sidornas säkerhet, men påverkar inte webbplatsens underhåll, flexibilitet eller användbarhet. Vi kan producera webbplatser som matchar dagens krav, allt från en landningssida till en omfattande webbplats med många sidor och är flerspråkig.

Responsiveness

Responsiva


Ditt innehåll ser bra ut på stora skärmar samt på mindre mobila skärmar. Innehållet är också lämpligt för att bläddra med mus och tangentbord, lika bra som med fingrarna.

Content creation

Innehåll


Behöver du hjälp med att skapa eller redigera ditt sidinnehåll? Vi kan hjälpa till med detta. Vi översätter även både finska och engelska om så behövs.

SEO

SEO


SEO, Search Engine Optimization, på svenska sökmotoroptimering. Vi tar hand om att sökmotorer, så som Google, hittar dina webbsidor. Vi kan analysera era sidors synlighet i sökmotorer samt sociala medier.

Maintenance

Underhåll


Vi kan underhålla dina webbsidor, allt från texteditering till strukturella förändringar. Leverera förändringarna till oss, så kan vi uppdatera dem för dig. Vi kan också integrera en underhållspanel * till dina webbsidor om du vill uppdatera ditt eget innehåll.

*Med begränsningar

Google services

Googles tjänster


Förutom sökmotoroptimering kan vi hjälpa till med att ta i bruk och övervaka olika Google-tjänster. Tjänsterna inkluderar bland annat Google AdWords, Web Tools tjänsten och Google Analytics.

Vilkas

Vilkas e-handelstjänst


Behöver du en plats på internet där du kan sälja dina produkter? Vi kan leverera en e-handelslösning för dig. Vi är specialiserade på Vilkas e-handelstjänster och kan hjälpa med att skapa och redigera din butik, optimera den för sökmotorer samt underhålla butiken.

Turn key solutions

Nyckelfärdiga lösningar


Vid behov får du från oss alla webbplats relaterade tjänster, som uppsättning och underhåll av domännamn, webbhotell och e-post.

Prislista

Alla moms 0%


Nya websidor

Tillkommande sidor

Timpris för merarbete

Editerings-möjlighet

Nya websidor

470 €


Innehåller en 3 sidors helhet, som är gjord mobilvänligt och sökmotor-optimerat samt datasäkert. Innehållsmaterial, text samt bilder, kommer från beställare.

Tillkommande sidor

52 € / sida


Utökning av websidorna, utöver de 3 sidor. Innehållsmaterial, text samt bilder, kommer från beställare.

Timpris för merarbete

74 € / timme


Pris för skiljt överenskommet merarbete som görs efter att sidorna är publicerade. Inga start- eller minimikostnader, endast verklig tid räknas. Fakturering enligt överenskommelse.

Editerings-möjlighet

140 €


Möjliggör editering av text och bilder på websidorna, genom ett enkelt, lösenord skyddat, webgränssnitt.


Övriga kostnader

Domännamn: 2 € / mån

Underhåll (beställning, förnyande samt styrning) av ett fritt domännamn till websidorna.


Webhotell: 3 € / mån

Utrymme att spara websidorna. Inkluderar SSL-certifikat (https-adress).


E-post låda: 1 € / mån / e-post adress

Underhåll av e-post låda. Kräver att också webhotellet beställs av oss.

Portfölj


Kontakta oss


Du kommer i kontakt med oss genom att skicka ett meddelande till info(at)snippet.fi, eller genom att fylla i formuläret nedan. Så lämna en anbuds förfråga, feedback eller låt tangenterna flyga annars bara!

Lämna en anbuds förfråga via formuläret, eller…

Vi frågar detta som roskpostkontroll.

Prosesserar...

… lämna telefonnummer, så ringer vi dig!

Vi frågar detta som roskpostkontroll.

Prosesserar...