< Snippet >


Webbsidor, design, innehållsskapande och kaffe.

About Snippet

Hemsidor med kärlek


Är du osäker över din första webbsida? Har du innehåll, men ingen aning om webbsidans utseende? Är dessa dina första sidor? Oroa dig inte, vi får till sådana sidor som matchar dina behov. Vid önskan sköter vi även dina webbsidors underhåll samt kommer med nyckelfärdiga lösningar.

I mobilen smidigt synliga och enkelt sökbara webbsidor till ett pris från 470€, inkluderande en 3 sidors helhet, utan några som helst dolda kostnader. Vi tittar alltid över design samt genomförande av helheten per projekt, så vänligen kontakta oss (kontaktuppgifter finns längst ned på sidan). I början av planeringen bestämmer vi totala priset, och därefter tillkommer inga mer kostnader. Vi gör gärna webbsidor samt nätbutiker också för ”veteraner” i området, och de genomförs alltid enligt kundens behov och önskemål.

Inom e-handelsplatser är vi specialiserade på Vilkas e-handelstjänst. Du kan beställa själv ett provutlägg av Vilkas e-handel (första månaden gratis). Ifall du behöver hjälp med konfigurering, uppehåll eller planering av webbutiken, vänligen kontakta oss!

Tjänster


Vi gör webbsidor och -lösningar som liknar våra kunder. Vi behärskar sådana saker som:

Design

Planering


Planera utseendet av webbsidan. Vi planerar alltid sidorna tillsammans med kunden för att säkerställa ett perfekt slutresultat som är anpassat för kundens behov.

Implementation

Utförande


Vi skapar sidorna med ett modernt program som fungerar i en stängd miljö. Detta garanterar programmets och sidornas säkerhet, men påverkar inte webbplatsens underhåll, flexibilitet eller användbarhet. Vi kan producera webbplatser som matchar dagens krav, allt från en landningssida till en omfattande webbplats med många sidor och är flerspråkig.

Responsiveness

Responsiva


Ditt innehåll ser bra ut på stora skärmar samt på mindre mobila skärmar. Innehållet är också lämpligt för att bläddra med mus och tangentbord, lika bra som med fingrarna.

Content creation

Innehåll


Behöver du hjälp med att skapa eller redigera ditt sidinnehåll? Vi kan hjälpa till med detta. Vi översätter även både finska och engelska om så behövs.

SEO

SEO


SEO, Search Engine Optimization, på svenska sökmotoroptimering. Vi tar hand om att sökmotorer, så som Google, hittar dina webbsidor.

Maintenance

Underhåll


Vi kan underhålla dina webbsidor, om du önskar det. Leverera förändringarna till oss, så kan vi uppdatera dem för dig. Vi kan också integrera en underhållspanel * till dina webbsidor om du vill uppdatera ditt eget innehåll.

*Med begränsningar

Google services

Googles tjänster


Förutom sökmotoroptimering kan vi hjälpa till med att ta i bruk och övervaka olika Google-tjänster. Tjänsterna inkluderar bland annat Google AdWords, Web Tools tjänsten och Google Analytics.

Vilkas

Vilkas e-handelstjänst


Behöver du en plats på internet där du kan sälja dina produkter? Vi kan leverera en e-handelslösning för dig. Vi är specialiserade på Vilkas e-handelstjänster och kan hjälpa med att skapa och redigera din butik, optimera den för sökmotorer samt underhålla butiken. Kontakta oss, beställ din e-handelsplats här, och snart är allt igång!

Turn key solutions

Nyckelfärdiga lösningar


Nyckelfärdiga lösningar
Vill du ha en webbsida och en e-handelslösning, som fungerar med mobilen och sökmotorer hittar dem utan svårigheter? Vi gör också "nyckelfärdiga" lösningar. Vi skräddarsyr tillsammans med dig ett paket som passar dina behov.

PortföljExempel sidor

Exempel sidorna kan användas som tankemodeller för dina egna sidor, med tekniker och blanketter i exemplen som kan användas i kors. Kontakta oss med dina idéer, så kan vi bearbeta tillsammans för att skapa den slutliga lösningen.

Kontakta oss


Du kommer i kontakt med oss genom att skicka ett meddelande till info(at)snippet.fi, eller genom att fylla i formuläret nedan. Så lämna en anbuds förfråga, feedback eller låt tangenterna flyga annars bara!

Lämna en anbuds förfråga via formuläret, eller…
Autoreply
From
Subject
HTML Body
… lämna telefonnummer, så ringer vi dig!
Autoreply
From
Subject
HTML Body