Käytätkö puhelinta tai tablettia?

Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan täysikokoisen näytön selain-ikkunassa. Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi vaihdathan sellaiseen!


LeikkiƤ kuvioiden kanssa

Kuvia, kuvioita, värejä, taustoja ja asettelua on kaikkea mahdollista muokata yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi Landing-sivustoon ei välttämättä haluta muuta kuin kuva ja otsikko, kun taas toisenlaisessa sivustossa halutaan painottaa esimerkiksi erilaisia pointteja erilaisin taustoin.

Asettelulla voimaa

Kuvien suuruudella, asettelulla ja kontrasteilla saadaan aikaan mieleenpainuvia sivustoja. Esimerkiksi katalogit hyötyvät asettelun mieleenpainuvuudesta!

Taustan kuviot kunniaan

Karamellinen tausta, jonka päälle on tuotu vaalea pohja, jotta teksti näkyy selkeämmin. Vaaleampi tausta toimii kontrastina tummansävyiselle kuvalle. Ylempänä on käytetty pelkistettyä mustaa lautakuviolla, sekä pelkistettyä valkoista on elävöitetty viivoilla. Alempana on korostettu kuvaa vanhaa paperia jäljittelevällä taustakuvalla.

Navigaation ei tarvitse olla pakollinen paha

Navigaation voi toteuttaa monella tapaa: palkki sivuston ylälaitaan, reunoille tai otsikon alle. Se voi kuitenkin olla myös osana sivuston rakennetta, eikä vain välttämätön paha!