Otsikko


  Teksti

  Tässä esimerkissä on tavoiteltu yksinkertaisuutta, joten kansikuvaa ei ole ollenkaan. Valikko löytyy heti ruudun ylälaidasta, jotta se luo raameja sivustolle, eikä häiritse sisällön asettelua. Mobiililaitteella valikko kutistuu valikko-painikkeeksi, jota painamalla avautuu oma sisältö-valikkonsa. Valikko pysyy sivun ylälaidassa mukana käyttäjän skrollatessa sivustoa alaspäin. Sen toiseen reunaan ilmestyy myös sivuston otsikko sekä slogan, jotta ne ovat jatkuvasti näkyvissä, vaikka käyttäjä olisikin sivun alalaidassa.

  Sisältö on jaettu kahteen sarakkeeseen; pääsisältöön sekä sivupaneeliin. Näiden kahden suhdetta on mahdollista muuttaa, samoin kuin niitä jakavaa tilanjakajaa. Sivupaneeli on mahdollista toteuttaa kumpaan tahansa laitaan.


  Leipätekstin keskelle on mahdollista toteuttaa mm. lainauksia, dropdown-bokseja sekä lightboxeja.

  Minun uskontoni on ystävyys Dalai Lama
  My Image

  Lightbox

  Tekstiä on totta kai mahdollista keskittää

  vasemmalle,

  keskelle, tai

  oikeaan laitaan.


  Sisällöllä ja asettelulla on suuri merkitys sivuston toimivuuteen. Kuvat, reunat, fontit, tilanjakajat ja taustat vaikuttavat kaikki kokonaisuuteen. Esimerkkisivuissa esiteltyjä ominaisuuksia pystyy yhdistelemään, käyttämään ristiin ja luomaan erilaisia kokonaisuuksia. Ota siis yhteyttä, ja kerro minkälaisen idean haluaisit toteuttaa! Yhteydenottolomakkeen löydät Snippetin etusivulta.

  Tietoa

  Sivupaneeleiden tausta on mahdollista asettaa pysymään paikallaan skrollatessa, tai laittaa taustaksi jotakin simppelimpää. Myös paneelien reunoja on mahdollista muokata tyyliin sopivaksi.

  Kuvasarjojen tuominen osaksi sisältöä voi rikastuttaa ulkoasua, ja se on hyvä vaihtoehto, mikäli ei haluta isoa galleriaa.

  • My Image
  • My Image
  • My Image

  Uutiskirje

  * Lomake ei käytössä

  Lomakkeilla on mahdollista toteuttaa mm. uutiskirjeitä ja yhteydenottolomakkeita.

  Lomake ei ole käytössä.×