Otsikko

Otsikko

Tekstiotsikko

Esimerkin kansikuvan saa pysymään taustalla paikallaan, kun loppua sisältöä skrollataan ylös ja alas. Responsiivisena designina mobiililaitteiden kansikuva on asetettu pysymään paikallaan, jotta mobiililaitteiden on kevyempi käsitellä sitä. Kuvaa on myös skaalattu paremman näköiseksi, ja kansikuva-alue on käyttäjäystävällisempi.

Tässä esimerkissä navigaatio avautuu sisällön vasempaan reunaan erillisestä valikkonäppäimestä. Täten huomio pysyy itse leipätekstissä tai muussa sisällössä, ja toissijaiset sivut ovat piilotettu klikkauksen taakse.

Kaikkia tämän esimerkin värejä, kuvia, tekstejä tai animaatioita voidaan muokata sisältöön sopivaksi sekä käyttäjille mahdollisimman helpoiksi.

Paneelit voivat sisältää niin tekstiä, kuvia, videoita kuin linkkejäkin! Paneelien väriä, sijaintia, animaatioita sekä mm. kulmien pyöreyttä pystyy säätämään. Niitä voi laittaa sekä pystyyn että vaakaan!

Fonttia vaihtamalla tai painottamalla saadaan tehtyä myös kuvatekstejä

My Image

Eyes on the wheel!Vaakatason paneeli!

Galleria

Tekstiotsikko

Yllä olevan gallerian kuvia, kuvatekstejä, lightboxin väriä, raameja ja taustaväriä pystyy kaikkia säätämään. Mitä pienempään laitteeseen mennään, sitä vähemmän kuvia näkyy per rivi, jotteivat kuvat menisi aivan pikkiriikkisen kokoisiksi.

Tämän paneelin tarkoitus taas on näyttää, että tekstiotsikoita sekä tekstiä pystytään keskittämään vastaamaan toistensa korkeutta ja näyttämään paremmalta. Tekstiotsikko ponnahtaa paremmin esille, kun se on eroteltu erilliselle kaistaleelle, ja siihen on lisätty kevyt animaatio. (Tämä ei näy mobiililaitteilla, sillä mobiililaitteilla sisältö on järkevämpää laittaa allekkain.)